Torsdag,

Just another rainy sunday afternoon thursday morning.
Missade bussen till skolan, nu åker jag istället med mor och stefan klockan 10.

Sista april imorrn, för mig blir det att åka till Josie's stuga utanför Valbo med henne och Emma, grilla, dricka öl och ha allmänt skitkul. Kommer hem igen på söndagen, så det blir väl uppdatering då om vad som hänt skulle jag tro. Har inte så mycket att skriva.. Färgade ju håret i Tisdags, är hur nöjd som helst! Skönt med kort hår nu mot sommaren, även om det blåser kallt om nacken för tillfället.
Har bestämt mig för att köpa en Death Note-Wallscroll och en L-Pluschie (?) av Sam också, yaay :D
Måste gå nu, ska åka snart.
Hoppas eran Valborg blir lika rolig som jag hoppas på att min kommer bli!


Sonnet IX-

"...But beauty's waste hath in the world an end,
And kept unused, the user so destroys it.
No love toward others in that bosom sits
That on himself such murderous shame commits."


Det där är från Shakespeares Sonnet IX. Det är rätt vackert. Jag har fastnat i att läsa de där texterna nu, även om jag bara läst ca 4 stycken så gillar jag de ändå starkt. Det kunde man egentligen inte tro, att jag skulle fastna för Shakespeare? Visst jag är poetälskare, men aldrig trodde jag att jag skulle nå till Shakespeare..


Anyway så har helgen i Stockholm varit helt underbart rolig. Vic tog sisådär 72 000 bilder, haha. Vi var på Nationalmuseumet (pretty awesome), i Tyska kyrkan och närmare halv 12 blev det "spökvandring" inne på Boulevardteatern. Kom hem till Sam igen runt 1 på natten, men det va så kul så det är absolut inget jag ångrar.


Imorgon blir det att åka till Gävle efter skolan för att fira kära syster som blir 26 år, HIPP HURRA! Kommer få håret färgat svart då också, vilket kommer bli awesome. På onsdag ska jag på Teprovning i Tierp med mamma, det ska bli rätt intressant faktiskt.


Såg även filmen "Seven" idag, hemsk film, men så otroligt bra.. Rekommenderar den faktiskt! Har varit relativt onyttig idag också, men det får man ibland.



Godnatt!


Holy camelcrap!

Jag ska träffa Vic imorron! Och Sam och Astrid, dom sistnämnda har jag träffat förut men omfg! Nervös utav bara fan (blir det när jag träffar folk första gången), och inte fan hjälper det inte heller att jag blir nervös/orolig när jag ska åka relativt långt och behöva byta tåg. Usch bara av att tänka på det nu mår jag illa... fuck ;__;
Screw that now! Jag ska försöka att bara tänka på att jag ska få träffa roliga människor och sova i Stockholm, it will only be fun!
nu måste jag sova, ska upp vid halv 10, och det är rätt tidigt för min del, muwahah!
G'night .


..-

Varit en rätt konstig dag idag om jag ska vara ärlig... Började åt helvete, efter det var det bra och nu är jag enbart trött och mår rätt konstigt. Både fysiskt och psykiskt. Jag skulle så gärna vilja lägg in en text här som betyder för folket, men vet inte än vad det blir jag skriver om. fail..


Jag önskar att jag vågade göra det jag ville-med dig. Att jag kunde hålla din hand, att jag kunde kyssa dig och att jag hade dig nära hela tiden. Vågade jag så skulle jag, vågade jag så skulle jag älska dig av hela mitt hjärta. Om jag bara vågade vara den du vill att jag ska vara, du är underbar, och det är dig jag vill försöka släppa in i mitt hjärta. Men så fort jag försöker så känner jag att något blir fel. Jag är rädd att förstöra det vi har, och ändå vet jag att mina känslor kommer växa och vilja ha dig i min famn ännu oftare, förlåt, jag ska försöka att inte vara så jävla feg...


Strax efter...

Nu måste jag skriva ett inlägg till. Och det blir antagligen inte speciellt positivt, men spela roll..

Läste igenom en kompis f.d blogg nyss, och det riktigt sög till i magen på mig. Denna vän betyder så grymt mycket för mig, och hon är verkligen en underbar person, det tråkiga är att hon mår som hon gör. Om man ens kan kalla hennes mående för just "ett mående". För så värdelöst sämst som hon mår förtjänar hon inte, inte ens lite av det. Denna människa har blivit en del av mitt hjärta, och med det menar jag att mina känslor för henne börjar att välla fram. Hur det slutar vet jag inte, men jag vet att det kommer bli bra. Iaf; jag blev verkligen illamående. Visst, jag har hört förut hur hon mår, men nu såhär i nattetid så får man mer chans att smälta orden. Usch.. Varför finns det så många underbara människor som blir behandlade som dom gör eller mår så otroligt värdelöst??
~~
Apropå annat, tänkte lägga upp den sista(?) med mig och mitt långa hår nu, snart tar jag farväl av det! =)


Inte en jättebra bild i nattekläder och inget smink, men jag är stolt över att inte vara perfekt ;)

Guess I'm back on track here.

Nu blir det fler och fler inlägg känner jag, men det är nog bara bra skulle jag tro, skrivlusten har liksom kommit tillbaka då känner jag.
Klockan är 00:50 i skrivande stund, natten till tisdagen den 20e April, jag kan inte sova. Låg nyss och kollade på "It's a Boy/Girl thing", var ett tag sen jag såg den och nu insåg jag igen hur bra den är.
Vet inte riktigt vad jag kan göra för att bli trött, så jag bestämde mig helt enkelt för att göra ett inlägg här. För man kan väl inte kalla inläggen meningslösa egentligen när en blogg går ut på att skriva om sin vardag? Och måste säga att det blev en aning roligare nu när jag ändrat bloggen enligt mig. Ska dock fråga Bella om hon har lust att göra om min header, vill ha en mer professionell och hon har Photoshop så det blir antagligen bättre där även om hon säger att hon inte är så duktigt i PS.

Så, vad ska jag göra nu då efter jag skrivit klart detta inlägg? Antagligen kolla MSN och lite annat. Det är i princip det jag brukar göra, anfaller inte tröttheten då får jag kolla ett par avsnitt av Death Note, ska försöka att inte tänka på mina planer för denna vecka också, då blir jag alldeles till mig av glädje och hoppar runt istället, och det gör det fan inte bättre.

Ska avsluta med att kommentera att jag inte fått några kommentarer på senaste tiden, är jag verkligen så tråkig?;)

'Allå!

Skola idag, trött och sur i princip hela dagen. Åkte hem till Emmeth efteråt och kollade film o snackade typ. De va skojj.
Har fått fler planer inför helgen, kommer (äntligen!) få träffa Vic också! Hon kommer till Sthlm så därav träffas vi samtidigt. OMG vad jag är pepp!
Kommer träffa Therese på torsdag (glömt om jag sagt det eller inte), och det kommer bli så kul! Saknar henne en aning...

Eh.. Jag har faktiskt inget mer vettigt att skriva förutom det att jag är sur på mitt långa hår och vill ha bort det, får väl helt enkelt stå ut någon dag till!

Förändring var ordet!

Nu när det blir nya tider och förändringar för mig bestämde jag mig för att försöka mig på att designa bloggen själv.
För att vara första gången måste jag säga att jag är nöjd med resultatet av det hela. Eftersom jag inte gjort HELA bloggen själv (dvs textstil och området runt det) låter jag föregående stå kvar, även om länken jag hade var felaktig (därför togs den bort).
Jag kommer dela med mig av sidan jag använde för att lära mig hur jag skulle göra dessa förändringar, jag känner kärlek gentemot den sidan nu faktiskt, haha!
http://www.designadinblogg.se/ heter sidan, och det är bara att klicka er rätt så ser ni hur man kan göra!
Vill ni göra en egen bild till headern, så är det bara att gå in på www.picnik.com och fixa där.


och apropå förra inlägget, rubriken ska vara 18 april, inte 19e, gjorde ett litet misstag i datum där.

GodNatt på er!

19 april.

Kände att det kanske vore dags för en liten update, har ju inte skrivit så mycket på senaste tiden, men har väl haft annat för mig helt enkelt.

Träffade till exempel kompisar från Stockholm förra helgen på Uppcon i Uppsala, riktigt roligt var det! Ska förhoppningsvis till dom kommande helg. På torsdag så skulle jag gått på bio med Emma, men istället för det så dar vi in till Gävle, jag klipper mig (blir kort nu!), träffar kompisar och tar en fika på Wayne's Coffee. Det kommer faktiskt bli riktigt mysigt! Längtar otroligt.
I veckan har jag också bestämt mig för att köpa med mig en godispåse till syrran och gå dit på en filmkväll med henne. Känns som om det var längesen hon och jag gjorde något sådant, vilket det egentligen var nu när jag tänker efter..
Jag planerar också att göra rätt mycket saker nu. Det känns... skönt! Här kommer en liten lista på det jag planerar;

  • Åka till Hell i Norge med Vic om hon fått sitt körkort till sommaren
  • Åka till Sthlm när Sam fyller år
  • Ha fotodag med Therese
  • Klippa mig
  • Massa bio, massa mycket
  • Få hit Vic, förhoppningsvis några dagar (det skulle vara så kul!!!)
  • Åka till Örebro med Angelica någon vecka
  • Göteborg (inte så förvånande va?)

Det är det jag kommit fram till nu, även om "klippa"-punkten snart kommer att hända. Samma sak gäller det med att få hit Vic, har jag tur så vågar hon sig hit om någon vecka.

Nu har ni fått en rätt bra update ivarjefall, nu ska jag snart äta mat. Hadet bra!


Glad påsk.

Var ett tag sen jag skrev något nu, så ska väl komma på något...
Har firat påsk med Angelica och Emmeth en dag, efter den natten av energi drinkar och godis var jag rätt slut. På lördagen åkte jag till farmor och farfar, träffade släkten där och det var riktigt skönt att se alla måste jag säga!
Jag tänkte att jag skulle få sova igår, med tanke på alla andra dagar med dålig sömn, det hände inte. Robin kom in i mitt rum och väckte mig, gav mig hans telefon och i den var mamma som berättade att syster hade riktigt ont i magen, hon e höggravid, så vi var tvungna att gå dit och ta hand om ungarna så hon fick vila. Det gjorde vi, självklart, men efter ett tag åkte syster in till förlossningen med ambulans. Blev rätt orolig stämning, men nu mår hon bra och kommer hem idag igen.

Så, snabbt förklarat. Nu måste jag diska så inte mamma får spader.

Glad påsk!

RSS 2.0