:@

I AM PISSED OFF !!!!!!
HATA SVERIGE ! HATA ATT DOM INTE KAN GÖRA BRA SAKER SOM MAN FAKTISKT VILL HA SOM USA KAN!!
HATAHATAHATA!!!! BLÖÖÖÖÖH >____________<  så jävla kasst humör idag så jag får nå fel.
JAG HATAR ALLT. i princip. bara så folket vet :@

Bilden är en av anledningarna till min ilska. Jag menar , Hur svårt kan det va att göra det där halsbandet?! Och hur svårt kan svenskar ha för att göra det om dom kan göra andra TEKNISKA saker?! :@ HOLY SHIT! Asså den finns ju överallt i USA i princip, men inte på ett enda ställe i HELA sverige?! BLÄÄH sorry för min pms attack här, men jag va tvungen att skriva av mig...


Första advent

Riiktigt trött idag. Första advent och vi har inte ens nån adventsljusstake!? Julmusten är slut med. Jag har snurrande huvudvärk och snorig. Halsen är doc bättre, thank god for that! Blir ingen prao för mig i veckan heller. För nu när jag väl börjar bli bättre tänker jag fortsätta va hemma och vila istället för att gå upp halv 8 varje morgon och sen gå till ICA, nene, inte jag inte. Nu ska jag bli frisk så ni slipper höra mig klaga så jävligt sen.
Jag har en sak jag vill att dom ska öppna, i Gävle såklart, och det är en Godisbaronen affär!! Och då ska dom verkligen ha typ.. syrepuffar, berty botts bönor i alla smaker (finns faktiskt liknande såna ''bönor'' i Sthlm på nån affär) , kackerlackskola, chokladgrodor, fudge flugor, molnkarameller ja allt sånt! Förstå att en liten dröm blir sann då. Shit.. 
Anyway, blir nog en sovstund för mig nu tror jag. Efter jag övertalat Stefan att köpa julmust sen då ofcourse... ;)03:32

Oh gosh! Ska man kanske fråga mor om att få åka till sjukhuset med halsen?
Känns inte ett dugg bra detta..

Just nu gillar jag varm mjölk med honung i (y) Inte för att jag vet om det hjälper, men man kan ju alltid hoppas. Får ju ingen sömn tack vare skiten!

Childhood feelingAtt va söta men lika som bär vad är de å ha?
Lite annorlunda är inget fel å vaaaa.
Om man e av en annan sort. Varför ska man kastas bort?
Lite trasiga - och knasiga! E vårt trasdocksgäng.
Lite trasiga- och knasiga! Det är vår refräng.

Är din näsa sné, eller armen ur led? Och din tå e gul o blåå.
Lappen säger TRASDOCKA - men det går lika bra ändå.
Fast trasiga-och knasiga! Vi sjunger vår refräng.
Lite trasiga- och knasiga! E vårt trasdocksgäng!


En liten tjej med jätte långa flätor, sådär en fjorton år och rätt söt.
Men om hon ramlar på sin lilla rumpa du kan vara säker på att hon tjöt.

Men så en dag hon mötte mystiken, ja universums iskalla natt.
Hon blir en kämpe ja en hjältinna och får till vän en underbar katt.

Ett öde som hon inte riktigt kan förstå och inte vet hon hur det ska gå.

En liten tjej med jätte långa flätor, sådär en fjorton år och rätt söt,
som nu får slåss mot ondskans lakejer
hur ska det gå?
hur ska det gå?
det är blott stärnorna som vet
hur det ska gå, hur det ska gå.


snälla och rara, helt underbara
och deras saga berättas igen
först deras sånger som för många gånger
djupt in i skogen där lever de än!

hipp hurra! för här kommer bumbibjörnarna
studsar fram igenom sagorna
och vi får följa med

bumbibärs saften, den magiska kraften
och visst blir man stark om man dricker utav den
ondska och törnar det klarar små björnar
de kämpar och godheten segrar igen!

hipp hurra! för här kommer bumbibjörnarna
studsar fram igenom sagorna
och vi får följa med.........


13:03

Förlåt! Har ju glömt säga tack till er som kommenterade inlägget "Sviken?" , så nu säger jag TACK! <3   Bättre sent än aldrig, right?

Vaken hela natten igårnatt. Igen. Kan fan inte fortsätta att vara det. Somnar ju liksom på dagarna..  Kan inte hjälpa att det finns 1000 tankar och känslor som vill ut. Usch. Åt äggnudlar med soya igår, och innan ni säger nått: Nej, det är inte gott. Jag har bara intalat mig det eftersom det är nudlar. Halsen gör fortfarande ont btw, snorig är jag med. Och hungrig. Fan vad jag klagar nu!

Nu ska jag smsa med roliga personer långt bort och kanske kolla på nån film, hoppas bara telefonjäveln inte krånglar för mycket med laddningen idag...

Hello and goodbye again!


Tänk att det krävs en Paradis-ask, nått varmt att dricka (te) och jag som myser i min soffa för att få en endaste liten julkänsla hint? Undrar hur det kommer gå att få julkänslan helt eftersom jag inte ens längtar till julafton i år.. x)

Den som kan säga vart bilden är ifrån är braa! ;)

BroomBroom!

Min hals gör ont när jag pratar. Can't be good?
Anyway, mor va snäll nog att göra te åt mig. Citronte med honung, omnomnom <3
Hoppas jag kan kolla på dom 19 sms jag har på telefonen snart, telefon har laddat hela dagen.
Jaja, jag är trött. Ska nog sova sova sova imorgon, så alla som har mitt nummer får smsa:P

Britney Spears- someday <3


don't you run to fast my dear, why don't you stop?
just stop and listen to your tears their all you've got
it's in you you see it somebody's watching over you and that is all i'm
praying is that

someday you will understand in god's whole plan
and what he does to you oh but baby someday you will breathe
and you'll finally see, you'll see it all in your baby you'll see it all in your baby
baby you'll see it all in your baby


Sviken?

Allt är så jävla fel nu. Allt jag har hopp om är råttan.. fyfan vad allt känns dåligt.
Jag mår så jävla dåligt "ikväll"... Vill gråta utav bara fan, jag vill slänga saker omkring mig, jag vill förstå vad allt handlar om, jag vill tro att jag kan allt. Jag vill höra sanna ord som inte bara är för tröst, jag vill skrika rätt ut. Fan om jag inte hade varit så jävla rädd.. Jag vill rymma, men har ingenstans att ta vägen. Inget att ta mig dit med. Varför ska jag le? För att ni inte ska tro att jag mår dåligt såklart. För att folk inte ska fråga vad som är fel. För att folk inte ska undra vad som hänt, inte ska ställa massa frågor. Jag orkar inte förklara allting jag inte ens vet om själv.. Jag orkar fan inte! Snälla kan någon förstå?! Kan NÅGON inse hur högt jag vill skrika för att få ur mig nått annat än ett fejkat leende? Det är frustrerande att inte kunna förklara hur jag känner och hur jag tänker .. Inte gör saken det bättre att jag känner att alla mina vänner här sviker mig. Alla utom 2. Jag vill kunna kalla er för vänner men känner att det inte är sant. Jag har nästan växt upp med er, men jag kan ändå inte känna att ni finns där för MIG? Är inte nått fel då? Usch, nätter är hemska..

Tysta tårar, kvävda skrik..


Soon you'll come my friend

Yah! Har äntligen fått tillbaka min telefon idag. Men nu har jag brorsans eftersom han ville byta ett tag, fine for me! Eftersom han har mobilen jag vill ha egentligen (a) Köpt Halvblodsprinsen på DVD nu också, host.. hihi ja, jag älskar dom:3 Kollade ju på råttor idag me, istället för igår, såg 2 hanar (dom som fanns i butiken bara), men dom va.. vad heter det? Föräldrarna var blandat nakenråtta och rex? Vad blir avkomman?! HJÄLP!? aja, såna var det iaf. inge fina. men ganska söta ändå. Ska kolla i gävle snart x) har ju faktiskt bur nu med:) TACK ANGELICA! säger jag ! Nej, nu ska jag väl smsa och kanske beundra min bur som jag hoppas stefan kan färga om;) ÅÅH VAD JAG LÄÄÄÄNGTTAAAR EFTER MIN LILLA QUIBBLER!!!

Sick and tired-bokstavligt

Så jäkla trött idag så det finns inte.
Nätverkshuset + stan imorrn, måste ha energi!
Jag va sugen på choklad för en stund sen, den vi hade hemma va skitäcklig.
Jag blev så sur så jag bestämde mig för att köpa en Paradis-ask imorrn (y)
Nu säger jag godnatt!

13.54

Nu skriver jag ett inlägg, för jag tror inte att ni ser annars... (alexandra och kanske vic?)
ALEXANDRA, DU SKA DÖ OM DU INTE GER MIG SPELEN :@@@@@ JAG SKITER BLANKA FAAN I OM DET ÄR TILL XBOX. JAG SKA SÄLJA OCH KÖPA DOM TILL PS2!!! :'(  Och om du inte ger mig spelen, så kan du väl iaf tala om för lilla mig vart du köpt dom? (a) för jag har letat överallt, men hittar inte första spelet till ps2.. det är frustrerande. Och colan kan jag tala om, att den finns på dom flesta ica affärer och mackar här omkring, så ta bilen hit med vic så kan jag visa :'D


Äntligen!!


ÄNTLIGEN har jag Harry Potter och Halvblodsprinsen till PS2. Och jag har äntligen hittat Vanilj Coca Cola.
Den va ju inte så groteskt äcklig och vidrig som jag upplevde den sist, men inte va den jättegod heller._. Aja, går att dricka med andra ord. Redan varvat spelet en gång nu, och duellerat med 2 spelare med Emma:)
Möblerat om i mitt rum också, blev faktiskt bra. Tack för hjälpen Emma! Skönt med en liten förändring iaf..

Haha aaw


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA jo jag har ju kommit fram till att jag och mor ska in och kolla på råttor på tisdag vid halv 5. Jag är grymt förvånad över att hon gick med på det med tanke på att vi har två katter, så jag måste nog komma ihåg att stänga, kanske till och med låsa, dörren in till mitt rum när jag går isf.
Och anledningen till att jag skratta var att det var sådär Emma reagerade när jag sa att jag ska in och kolla på råttor *peka på bild*. Öh.. ja (y)

Rockin out my apartmentJag kan ju inte sitta och sjunga själv. Här får ni med!:D
Jag blir glad av låten. Synd bara att jag hostar mer nu än förr. Och jag hoppas att vi inte kommer bli vräkta ur lägenheten när jag är klar (y)

Just tryin' to get a x-mas feeling over here.


Okej bilden är väl här bara för .. ändå. Jag gillar skjortan så det är väl därför.
Aja, klockan är 4 på söndag morgon. Jag sitter och sjunger julsånger i karaoke på youtube högt och tydligt. Jag är fan rädd över att väcka nån. Undrar om dom kommer bli sur eller glad över julkänslan? Jag gissar iaf på sur med tanke på att jag är ganska rejält tondöv när jag hostar och har ont. Och bara för att jag sjunger nu så hostar jag som en gammal gubbe på crack. Inte vackert ska ni veta. Varken sången eller hostandet. Ja inte fan tänker jag sluta! Jag har kul! Och jag borde hämta vatten.. Men jag tänker fortsätta! Uppe hela natten tänker jag fan vara också. Sen skiter jag i om jag inte orkar åka till Therese och Roine "imorgon" eller inte, jag ska sjunga!

Älska dessa kläder!


Blev ju hiphopare idag. Fick låna kläder av bror:D  Gick in och tog det jag hitta i princip, så detta är hur jag sett ut idag då. Bilden är väl egentligen inte den bästa, men den duger:) Jag får hoppas på att Emma skickar bilder sen.
Sa ju att jag skulle va där en stund bara, men det slutade med att jag gick hem sist av alla 10 i 1. Ringde Melinda och tvingade henne att prata med mig medan jag gick hem, fest i parkhallen och denna ort är inte så pålitlig som man kanske kan tro att den är. Så nu sitter jag här, 10 över 2 en lördag natt med Ahlgrens bilar och ska antagligen sova om ett tag. Förhoppningsvis så ska jag det iaf. Och btw; JamesPS, i have no idéa of what ur irl name is , so please say it so i can "put you up" on the sidebar to:)

16:10

Det är kul att logga in när man fått kommentarer!;)
Jag kan ju faktiskt säga att jag sovit aslänge idag. Tyvärr? Jag hostar och mår illa, men ska ändå utsätta mig för att åka till Emma en stund sen. Ska dit vid 6 så ska väl duscha nu och fråga brorsan om jag får kidnappa kläder av honom, blir hiphopare isf:) Har ju faktiskt hittat min kamera nu! Men den är värdelös och jobbig, och jag är inte säker på vart USB-sladden är, så ska väl inte ropa hej i första taget.  
Nu ska jag först kolla vilka bloggar jag ska länka in:)

Låt mig sova?

Host, host, host och åter host. Låt mig få lägga mig ner och sova.
Nej, jag vet inte vad det är för fel på mig faktiskt. Men vem vet det?;) haha.
Nejmen allvarligt, nått borde va fel? Jag är trött, men jag vägrar sova. Min envishet är inte
bra för mig själv. Jag tror det är för att jag inte vill ha en ny dag. Nu tänker ni säkert "men det blir
det ju även om du inte sover?" , och jo det är sant, men det känns som samma dag
om jag låter bli att sova. Nej det är ingen höjdare egentligen, men vad ska jag kunna göra åt det?

Hallå? Vart tar vintern vägen?Vad är det som händer? Det är i slutet av NOVEMBER, och det är inte en endaste snöflinga på marken?
Nej, det gillar vi inte! Tack vare denna otroligt tråkiga historia, så har jag inte ett enda spår av julkänsla i kroppen. Fyfa-an säger jag bara. Denna jävla snö ska komma snarast ! :)
Sitter nu i sängen iaf och äter bilar och dricker julmust, lyssnar på lite random musik:) Ska väl snart sova antar jag med tanke på att det är tjejkväll imorgon och klockan just nu är 02:18:p Ska egentligen sova över hos Emma imorrn, men jag vet inte hur det blir faktiskt:/

Godnatt på er!


Råttfever!

Nu ska jag sura på Toni! Så jävla taskigt. Sitta och skicka bilder på dina råttor när jag för varje bild känner att jag mer och mer vill skaffa en!? Och inte fan gjorde denna bild saken bättre.
DEN ÄR JU GRYMT JÄVLA FIN!! ><
Hur tycker ni jag ska göra? Är det värt att skaffa råtta?:o


New Moon. 19/11/09


Nu är man besatt åter igen! Kenza är störd i hela jävla huvet som sa att New Moon är sämre än Twilight.
It's the freakin' opposite!
Jag är kär. Och kommer föralltid att vara!
Jaja, min torsdag och fredag kommer här:
Torsdag: Gick upp vid 8, va så otroligt trött! 3 lektioner i skolan. Sen blev det kör med Sara och Sofie:) Kändes som om min hals ville ta kål på mig. Hade så otroligt ont efter! Efter det blev det att åka till Bella för att göra oss klara och vid 5 åkte vi mot Gävle:) Gick till syster för att lämna väskorna, sen ner på stan en snabbis. Klockan 7 köpte vi mat på McDonalds och gick sen hem och åt det. Blev lite Simpsons-kollande efter det, sen ner på stan igen och mot bion!:D  Det är verkligen den bästa film som gjorts. Efter det (vid 02:15) gick vi åter hemåt. Med ett smile från öra till öra. Skrek till vid varje New Moon plansch som fanns. Tro mig det va många:(  När vi väl kom hem så kollade vi tv en snabbis men somnade ganska snabbt.
Fredag: Bella den jäveln väcker mig vid 10! Hur ska JAG, som inte är ett dugg morgonpigg annars, orka gå upp vid 10 efter att varit uppe till 3? Det låter kanske sent, men för mig va det INTE det:( Aja, vakna gjorde jag iaf. Åt lite frukost, sjöng singstar med syrran, sen gick jag och Bella ner på stan igen. Åter "skrikande" vid varje plansch.
Kom på inne på H&M att det faktiskt är den 20e idag och att mitt kort låg i jackfickan. Blev ett par mjukisbyxor, "tyg"leggings och ett linne från Gina:) Och självklart så såg ju jag och Bella en poster med Bella och Edward från New Moon så då var det ju självklart att vi köpte en varsin (a) Kommer antagligen bilder så fort jag hittat min kamera;)  Efter det hemåt mot ödestaden. Vi va en stund sen åkte man med Stefan på 4hjulingen hem:)
Det har varit riktigt grymt!
Kramhejjs!

Three Days Grace!

"You always thought that I left myself open
But you didn't know I was already broken
I told myself that it wouldn't be so bad
But pulling away it took everything I had
You tried to lie and say I was everything
I remember when I said "I'm nothing without you"

-Three Days Grace, Lost in you

Jaa, gillar dom där raderna. Här har ni hela låten om ni vill lyssna:)
Inte en av deras bästa, men den är ganska bra (y)


HarryPotter? well ofc!

Utlänning RÅGLODDE på mig på
bussen idag. TACK GODE GUD för att jag precis skullle kliva av(a)
 Och jag har nu fastnat på Tom's repliker på
barnhemmet i halvblodsprinsen.. jag älskar dom:(
Here they come cuz' i'm bored:


"I can make things move without touching them.
I can make animals do whatever i want without training them.
I can make bad things happen to those who are mean to me.
I can make them get hurt. If I want."

~

"I can speak to snakes to.
They find me. Whisper things.
Is that normal for someone like me?"


..

Jaaaaaaaaa Luc jag gillar Miley:(  Men den låten du kommentera, lyssna på den texten.
Tål du verkligen INTE sångerskan, så LÄS texten ffs! D:


btw; emma kmr nog inte under dagen. Jag är så trött så jag får ont i huvet av att sitta upp (a)

08:28 ! Onsdag morgon

Blev ingen sömn inatt. Vill man inte så vill man inte, och är man onödigt envis som mig så är det sånt här som händer:P  Funderar på om jag kanske ska börja lägga in en låt om dagen?:) Som "dagens låt" liksom ^^
Vad säger ni?
Fast först måste jag prata med Marre och fråga henne om hur man lägger in bara själva låten, så slipper jag den "stora platsen" som en video tar. Jaja, tills dess så får det väl helt enkelt bli videos:)
Om en timme ungefär så är jag på väg till skolan, för att gå på en ca 4min lång mentorstid och ha EN lektion, matte. Menmen, har man inga andra ämnen än matte,svenska och engelska så satsar man ju självklart stenhårt på dom man har! Sån är jag iaf, jag vet inte med er:p  Ekwall kommer hit efter skolan då:) Eller, det blir ju när hon slutar vilket är 14:05. Så jag får vänta tills ca 14:40 (y) Vet inte om vi kanske ska spela ps2 eller bara nörda framför datorn, vilket jag är ganska duktig på;) Hostar sönder mig snart tror jag också, har värsta rökhostan. Har halstabletter så får hoppas på att det går över snart:)
Nej, här får ni faktiskt nästa låt direkt! Jag tycker att den är så otroligt fin.


The Time Of Our Lives


Miley Cyrus - The time of our lifes
Känner att jag måste lägga ut låten. Texten i den faller in på plats för mig just nu.
Och sen så tycker jag ju faktiskt att hon har en skön röst, vilket är ett + i låten för mig;)

Sheeee's Back! :)


Britney Spears video "3" . Hon är tillbaka, bara att konstatera!
Hon har blivit en förebild för många nu tror jag. För jag kan slå vad om att flera av er som läser det här tycker lika som mig? Vilket är att hon är en av få kändisar som lyckats ta sig tillbaka efter ett sånt "fall", att hon är smal men hälsosam. Hon är übetvacker! Aja, nu ska jag inte skriva en massa om vad jag tycker om henne, även fast det kanske är det bloggar handlar om, men det blir fler tillfällen;)
Jag vet att det är många som inte hör vad hon sjunger (vilket jag tycker är helt obegripligt hur man inte kan höra) så här slänger jag in texten också ! 


 

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***
Countin'

Babe, pick a night
To come out and play
If it's alright
What do you say?

Merrier the more
Triple fun that way
Twister on the floor
What do you say?

Are - you in
Livin' in sin is the new thing (yeah)
Are - you in
I am countin'!

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***
Countin'

Three is a charm
Two is not the same
I don't see the harm
So are you game?

Lets' make a team
Make 'em say my name
Lovin' the extreme
Now are you game?

Are - you in
Livin' in sin is the new thing
Are - you in
I am countin'!

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***
Countin'

Babe, pick a night
To come out and play
If it's alright
What do you say?

Merrier the more
Triple fun that way
Twister on the floor
What do you say?

Are - you in
Livin' in sin is the new thing (yeah)
Are - you in
I am countin'!

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***
Countin'

Three is a charm
Two is not the same
I don't see the harm
So are you game?

Lets' make a team
Make 'em say my name
Lovin' the extreme
Now are you game?

Are - you in
Livin' in sin is the new thing
Are - you in
I am countin'!

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I'm caught in between
Countin'
1, 2, 3
Peter, Paul & Mary
Gettin' down with 3P
Everybody loves ***

What we do is innocent
Just for fun and nothin' meant
If you don't like the company
Let's just do it you and me
You and me...
Or three....
Or four....
- On the floor!

Everybody loves ***

What we do is innocent
Just for fun and nothin' meant
If you don't like the company
Let's just do it you and me
You and me...
Or three....
Or four....
- On the floor!

 Super Mario... saves?.. the princess?


Kolla från 1minut. Bara reklam innan;)
Har jag sjuk jävla humor eller vad? hahaha

New nick!

Jag asgarvade när jag blev kallad för "jävla koala fis" av en kompis för inte så längesen.
Därför valde jag att byta bloggnamnet till det;)
GIVING THE CREDIT TO TOONII!! :D


hahahah jag älskar den!


20:28

Jajjemen, hemma nudå. Jonathan va så otroligt söt!^^
Är ganska seg just nu, kvällen blir att duscha och sen kl:21 blir det som vanligt Desperate Housewives. Inte missat ett enda avsnitt denna säsong! Grattis Carro;) Tjejmiddag hemma hos Emmsii på lördag då. Blev bestämt av henne idag att det är "maskerad" samtidigt, temat är stilar:) Funderar på kanske HipHopare eller varför inte Emo?:) Ja vi får se vad jag bestämmer mig för.
Nej, nu blir det dags för duschen, så seg som jag är;)
Tjingeling!

Emmsii <3Sitter hemma hos Emsii <3 Åkte hit vid 3 från tierp. Världens blötaste fötter efer (y)
Bilden har väl typ inget med detta att göra förutom att den är tagen hos Emma;) hehe.
Seeg idag också, blir nog dusch sen sängen sen när jag kommer hem:)
Ska till hennes syster Maria sen och då får jag äntligen träffa Jonathan!:D Han är så söt ^^


Ms.Britney Spears everybody;)

Jag kan nog aldrig få nog av Britney. Shit vad jag älskar henne! Är så jävla glad över hennes comeback nu i år så det finns nog inte:) Och man ska ju inte ens börja prata om hur lycklig jag var över att få se henne live i somras, det är nog den bästa stunden i hela mitt liv! ~~ Aja, ligger i sängen och bloggar nu faktiskt:) Klockan är i skrivande stund 02:11 . Ska väl sova nu antar jag, man klarar inte hur många vakna timmar som helst! Tyvärr;)

Hadet bra allihop!


Jaha?:P


Kom nyss på en ganska läskig sak , jag har nästan lika kroppsbyggnad/kroppsform som Britney har på bilden!
Jag som klagar? Lite komiskt;)
Dagen har jag tillbringat ute, på aspen, på nätverkshuset och hos Ekwall!:) Har haft en underbart rolig
dag dom flesta tillfällena faktiskt ^^ Det gillas (y)
Ska räcka över datorn till Stefan nu, men kommer antagligen logga in sen igen (a)


Usschh


Ska ringa mamma snart. Måste prata med henne igen ikväll. Pratar just nu med Emmsa O i telefon<3 Och har nyss pratat med Bella och känner mig lite bättre. Tur att jag har henne här i denna jävla orten <3
Eftersom jag har eget schema så börjar jag ju runt 12 imorrn, så ingen skola förrän då:)
Fast ska väl inte på lektion då heller egentligen, utan bara prata med rektorn om hur dom fixat mitt schema
och om dom ens har det. Sen klockan 13:00 så ska jag till en drogterapeften (stavning?) så ska prata med henne om pappa typ.

kramhejjs (y)


Vart?!


Trött på det mesta  nu. Vill bort, långt bort. Men vart är en bra jävla fråga.


Sweet Dreams

Klockan är 01:52 just nu. Är sjuk, har hostat och varit hes sen i tisdags. Inte sådär jättekul. Tror febern har gått upp och ner hela tiden. Sitter och chattar lite nu och lyssnar på Beyoncé-Sweet Dreams och funderar på att sova. Har sån sprängande huvudvärk så jag antar att jag borde.
Den 19e blir det New Moon mitt i natten med Bella då! Fyfan vad kul det ska bli. Vi ska ju på den där Twilight+New Moon kvällen/natten med tävlingar och så i Gävle:) Så vid den här tiden nästa vecka sitter jag alltså och kollar på New Moon.. Kan man nästan inte fatta. Guud vad kul det ska bli!
Händer inte så mycket speciellt egentligen... Har fått ett eget schema nu i skolan till jul. Skönt. Ska bara satsa på grundämnena (matte,svenska&engelska) eftersom jag helt enkelt inte orkar skolan nu.
Segt det gick att skriva inatt då? 02:01. Godnatt folket!

Halloj!

Börjat blogga på blogg.se igen nudå.. mest för att dom flesta jag känner har denna sida:p
snabbt och kort. godnatt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0