Bedtime Stories.

Okej... hmm, hur ska jag börja? Jommen börja med att säga att du inte vet hur du ska börja brukar ju faktiskt oftast va ett smart drag! host.. Klockan är 06:47 (under syns när jag publicerade). And once again i'm up. Flashing news, right? Massa ljus tända, åt nyss kycklingnudlar. Omnom, kollar nu på Bedtime Stories. Ganska bra film det! Vic sover så henne hade jag messat med annars. Ringa och väcka henne vore lite taskigt:( Ser ni? Jag KAN va snäll!
Jag vill ha en kokosdoft i mitt rum... jag menar, jag kan ju inte sitta och sniffa ur flaskan med badskum hur länge som helst? Så därför frågar jag nu dom få som läser denna blogg;
Finns det NÅTT sätt att använda badskum utanför badkaret?
Vet inte nått annat sätt att lägga upp frågan, men hoppas ni fattar vad jag menar.
Jag själv har iaf funderat på att man kanske kan göra ett "mini badkar", alltså ha en skål med varmvatten och ha i badskummet där i. Låter det vettigt i fler öron än mina egna?

Jag tror att ALADDIN-asken i skafferiet ropar på mig... Höstnougaten... Omnomnom!!!! <3
Men tyvärr så vet jag inte om jag vågar öppna skiten eller inte, med tanke på att det är en present. Iof är den ju från hyresrättsföreningen (?), men... Aja, ska kanske öppna och ta nån. Kan ju faktiskt köpa ny åt dom om dom skulle klaga. pank e jag inte ;)

Och Vic, om du hade tänkt ta upp melatonin igen (fick en hint av att du tänkte på dom), så tror jag inte att jag rent utav får ta dom. Vet inte varför, men eftersom propavan är dom enda som sjukhuset snackade om, chansar jag på att jag har risk att bli besatt av melatonin med. Tyvärr. JAG tkr att det vore underbart med "normal" sömn, men det gör tydligen inte så många andra... xD

Flipsyde - Happy Birthday <3

Kan bara inte sluta lyssna på låten.
Den är helt enkelt underbar.


Damn nights.

Klockan är 05:23. Jag har inte sovit än. Har försökt dock, det har jag,men det gick inte så värst bra.. Jag borde verkligen sluta vända på dygnet, för har märkt ikväll att det är då jag får alla tankar igen. Det är då jag mår dåligt (även om det händer jämt på dagarna). Ögonen svider nu, det kan jag säga. Jag borde inte hålla på såhär, speciellt inte med tanke på hur sämst min sömn blev förut.. Min sweet e inte vaken heller, så kan ju inte smsa me'n... Blöh. Quibbler e ju dock vaken, så sällskap har jag, synd bara att jag e way för trött för att ta ut henner ur buren.
Just nu väntar jag på att mamma ska ta upp tiden me psykologen på B.U.P. Just waitin'.. Hur länge vet jag inte, men det får vi väl snart se. Hoppas jag. Klarar inte av alla jävla känslor som kommer samtidigt nu, blir trött av dom. Bokstavligt. Dom tar all min energi.
Ska försöka (som du vic) att inte blogga om hur jag mår förrän det blivit iaf lite bättre. Vi får se hur det går med det..
Nu kmr en bild på Quibbler,hon växer! Sen ska jag försöka sova. Igen.


Merry bloody X-mas!

They are not worth it, don't waste your time, cuz' they are NOT worth it! 

 

Julafton. Jag antar att jag ska säga ett stort God Jul till alla där ute som faktiskt har en God jul!

Bra början till ett inlägg en julafton tycker jag. Host.. Har haft ångest,panik och andningssvårigheter under hela julen och dagarna runt. Till och med förra veckan hade jag dessa "problem". Blev ju inget med Ewa heller, så fick ingen chans att snacka med nån. Too jävla bad! ><

Önskar just nu, att jag, hela min hjärna kunde inse hur otroligt jävla störd min så kallade far är i såna här tillfällen.. då kanske jag faktiskt kunde göra som jag vill? Som jag egentligen vill?

Nej slut med dessa deppigheter idag!! Nu ska jag snart läsa och sen sova istället. Mycket bättre.


long time no see

Dags för en uppdatering då. Kattvakt över helgen, va väl okej med tanke på att det bara va inne hos brorsan (som bor mittemot). Va i uppsala med Sara i fredags också. Blev julklappshandel, skönt att jag faktiskt inte hittade nånting åt mig själv då. Så mycket pengar har jag inte ;) Igår kom Emma över en stund, hade skojj(y) . Imorrn blir det till skolan klockan 2. Ska fixa klart i tekniken, tommy har gjort så att man kan komma och va där efter skolan till klockan 16 om man vill det. Så jag tänkte att jag ska ta den chansen eftersom jag inte är klar och jag har bara denna termin på mig.

23e blir det julfirandet hos syster. Vet inte längre om jag längtar eller inte, illa mår jag över det iaf.

Och jag bara måste säga att det va helt fel slut i IDOL. Jag såg 4 avsnitt, men jag tycker ändå att Calle borde vunnit. Jag säger inte att Erik är dålig, inte alls, han är skitbra han med, men jag tror att 75% av tittarna var skrikande fjortisar som röstade på Erik eftersom han är den "unga och snygga".
Det är min åsikt, och låten Higher va grymt bra.

Dags för lite mat i magen, sen blir det... vet inte vad. Tjarrå!


Wohow!

Jag vet att ni älskar det allra längst ner på sidan ;D
SPECIELLT VIC :@@@@ *morr*
Nu jag sova. Stan med Sara imorrn. Vilket påminner mig om att jag borde skriva upp tågtider.. jikes!

Quibbler is here !

Sitter och snackar i tel med Melinda:) Vill typ inte sova fast jag vart uppe sen kl 6 imorse, vart barnvakt halva dagen. Gick väl bra faktiskt :) Stan i förrgår, köpte massa grejjer till mitt rum. Madrass, sängöverdrag, garderob, råttgrejer+råtta, tvättkorg och lampa, det jag kmr ihåg :P Har äntligen min råtta, hon är så jävla underbar <3
6 veckor gammal (:
Brorsan kan inte uttala det så han kallar henne för KB x)



fuck it

Har bestämt mig för att inte prata med mamma för resten av "dagen".
Som dom flesta kanske vet, så är Göteborg mitt hjärta. Min första tillflykts"ort". Speciellt med tanke på att det finns många personer där jag älskar. Mor min, hade lovat mig (och då pratar jag om ett dyrt-och-heligt-löfte) i somras nån gång att vi skulle åka dit. Jag blev riktigt glad. Lycklig kan jag t.o.m säga. Och eftersom min far alltid svikit och/eller brytit sina löften i hela mitt liv, trodde jag på mamma eftersom hon inte alls är så, utan lovar hon nått som e så "stort" så håller hon det (trodde jag tills idag). Så idag i bilen på väg hem från Gävle, ställer jag den enkla frågan: När hade du tänkt att vi ska åka till Göteborg?
För det är ju trots allt den 13e idag, och det är inte direkt "början av november". Min mor svarar då detta:
"Jag har ju sagt till dig att vi antagligen inte kommer kunna åka nu. (jag har aldrig hört det från henne, så jag svarade "nej") Då har det väl undgått dig, att jag har lagt schemat konstigt nu. Så jag har en ledig helg och det är helgen innan jul, då lär vi inte hinna. Så det blir nog inte före jul isåfall."
Jag ville skrika åt henne att stanna bilen så jag fick hoppa av så syrran kunde hämta mig igen där i skogen igen..

Paus. vi bråka.jag kalla henne kärring. hon slog som fan på dörren och sa att jag skulle öppna. nu pratar hon med min syster i telefon tror jag.. great..


Blöö

Herregud. Jag är i Gävle och har fullständigt SKITTRÅKIGT. Borde det inte finnas en lag mot sånt?  Det tycker jag iaf... 22:33 nu, ska man sätta i en film istället då? För jag känner inte för att ringa till folk längre. Är för trött för det fan.
Aja, får väl poppa popcorn och kolla på The Proposal idag med då.

Då var det jobbigaste över

Då var lucian över! Shit vad nervös jag va när jag stog där längst fram innan vi gick in. Benen skakade, konstigt nog eftersom jag inte brukar vara nervös. Men jag antar att det va eftersom jag faktiskt skulle sjunga 2 verser solo. För första gången högt. Jag kände det som att rösten bara skakade, men alla tyckte det va bra så jag får väl lita på deras ord då. Nu har jag snart fått ur all stearin ur håret också, massa bra!:) Jag bryr mig faktiskt inte om stearinet, för det är en av "charmen" som hör till enligt mig.
Usch, aja. Imorgon är det lucia i skolan, sen fika sen aktiviteter. Ska jag vara ärlig så lockar lucian lite granna, och skridskoåkning med Sofie kan bli lite komiskt, men just nu är jag inte sådär jättesugen på att gå upp halv 7 för att åka till en sån dag i skolan när jag inte behöver. Känns som att nu när jag äntligen börjar få tillbaka sömnen så vill jag inte starta om att gå upp tidigare och tidigare. Men mor min tar det tvärtom, hon tycker att det bara vore bra för mig om jag gick upp tidigt för då kan jag somna normal tid, problemet här är att hon inte fattar att det inte är somna jag har svårt för för tillfället, utan det är att inte somna för tidigt (vilket jag kommer göra om jag går upp tidigare). Aja, fingrarna bara flyger över tangenterna nu, dags att tända lite ljus, äta godis och kolla på Harry Potter!

Lucia&Skola

Ehm ja.. Lucia för mig idag då. Träning direkt efter skolan och efter träningen så blire själva uppvisningen. Gjorde ett försök i att stryka linnet, men det gick inte sådär jättebra direkt. 2 lektioner idag, toppen(?). Matte och engelska tror jag det va, engelskan suger för att jag kan i princip allt som vi ska lära oss, och matten suger eftersom jag inte får in det. Jag har försökt, det har jag verkligen, men jag får inte in det och tröttnar därefter. Blev så när jag kom upp i 7an, kan man kanske skylla på läraren? JA det kan man! För jag tyckte det va kul i 6an och neråt och efter 7an så ploppa lusten bort.
Mysklädsel idag, mjukisbyxer, gina-linne och en tröja jag köpte i Spanien förra året (dockca 2 storlekar för stor, men det finns ju en annan bakgrund till det).

dålig sömn=dåligt med mat i magen

VIC HAR DU LAGT NER DIN BLOGG?! :@@ :(
~
Klockan är kvart över 5 ungefär. Jag sover så jävla konstigt... mösch.
Och dåliga sömnvanor påverkar hur mycket eller lite man äter med, visste ni det? Riktigt irriterande.
Skola sen, har ingen aning alls om hur jag går idag. Men det är väl inte så svårt att kolla upp. Dessutom vet jag ju inte ens OM jag ska gå, tankar igen. Anyway, nu ska jag leta efter nått att äta sen blire att fortsätta kolla på HP o Fenixorden:D yeey! 
Oh, btw: Nån som sett säsong 4 av Ghost Whisperer? isf; Är professor Payne död?! O.o'

Omnomnom<3

Gillar man inte (eller om man helt enkelt inte nöjer sig med) mackorna som ligger i skafferiet, gör då som jag:
Ta en titt i frysen!
För där hittade jag nämligen ett stycke vitlöksbröd;) Tog fram det, slog på ugnen och väntade. Resultat: En nöjd och snart mätt Caroline!:D
Nu är jag dock törstig istället, men det är inget som inte lite kolsyrat päronvatten kan fixa ;)


06:34

Okej, somnade ju runt 4 igårkväll. Underbart faktiskt. Sov till 4 i morse... Nu är klockan halv 7, och jag är hungrig. Time for some food or somethin', eftersom jag inte åt nått alls igår. Sömn är underbart, fläcken i mitt öga är i princip borta nu!


Har ni tänkt på, att ibland krävs det så lite för att få en vän att må bra?
Jag fick reda på igår hur mycket jag betyder för en av mina vänner, och jag har inte haft en aning om hur lite jag gjort för att få henne att må bra på dagarna. Såna saker gillas:)

15:43

Somnade runt 12 igårnatt. Det är väl bra. Iaf för min del, men problemet är här att jag vaknade vid 2, låg till ca kl 6 mellan att sova o va vaken. Så tekniskt sätt sov jag 2 timmar inatt. Wohow ! Dessutom märkte jag att jag fått som en .. "blodsprängning"(?)  i ögat i morse. Öhm.. antar att det beror på att jag knappt sovit på snart en månad. Va hos Eva idag (drogterapeften) , det gick väl OK antar jag. Nu mår jag dock ganska konstigt, huvudet och tankar snurrar. Men kan ju bero på att jag varken sovit eller ätit. Borde göra det nu..
Känner mig halvsur. Eller inte sur, men... sur. haha. Nejmen nått liknande, trött på allt typ, så när jag kom hem tog jag av mig jackan, gick in i mitt rum utan att säga nått. Hon pratar i telefon nu, men vi får se hur lång tid det tar för henne att komma in och fråga hur jag mår. Om hon nu gör det.
Skiter i hur länge jag sover nu, jag BEHÖVER sova!

Godnatt!

Minnen, good or bad?

Minnen.. Tänk vad mycket dom kan göra egentligen. Jag minns i somras när jag och min bästa vän Emma satt på balkongen hos ''far'' min och vi bara snackade skit. Vi va uppe hela natten, halv 5 bestämmer vi oss plötsligt för att åka och bada i sjön. Det va -innan ni säger nått- skitvarmt. Jätteskönt va det! Jag va så otroligt lycklig då, jag kände mig lätt och fri från dom flesta problem. Jag saknar sånda stunder och den natten va underbar.
Jag minns även alla påskar och alla jular, alla födelsedagar. Alla dagar på stranden, alla hemmakvällar, allt jag gjort med mina vänner... Shit, listan kan göras så otroligt jävla lång. Minnen kan göra dig lycklig, det vet jag för det händer mig ofta. Men det är inte alltid dom gör det, speciellt inte när man vet att dom kanske inte är hela sanningen.. Men, jag försöker lära mig leva med det. Även fast mina barndomsminnen har blivit fel.
Och jo, jag vet att jag har bra minnen från barndomen, det är inte det. Det är bara det att.. Jag vet inte längre vilka som är sanna..
Fast just nu, hatar jag minnena som kommer upp i huvudet på mig..

 

Tack mina älskade systrar! Jag saknar er hela tiden.

Och bror, du ska inte känna dig bortglömd ;) <3


Varför fortsätter alla säga det?

Varför säger alla att jag är stark? Jag varken känner eller tror det själv. Jag menar jag gråter i princip jämt, vågar inte göra det jag borde för att bli glad, jag kan inte skrika, jag vet inte hur jag ska bete mig med vissa saker, jag kan ibland inte andas för all ångest och skuldkänslor jag får.. HUR är det starkt? HUR kan jag möjligen vara stark när jag själv tycker att jag inte gör annat än klagar eller gråter?
Förlåt, men va bara tvungen att skriva det...

Filmförklaring tack?

Vad är det egentligen med "Män som hatar kvinnor" , "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes" ? Jag ska väl kanske inte säga nått eftersom jag varken vet vad dom handlar om, eller har läst böckerna, men jag tycker att dom filmerna verkar totaltråkiga. Fast det kan ju också bero lite på att jag verkligen hatar svenska filmer. Jag tål dom inte. Tror det beror på att dom har kass handling, värdelöst ljud, zoomningar och annat kameraarbete är kasst och skådisarna ska man inte heller ropa hej över.. Men ändå, kan någon förklara för mig vad som är så otroligt speciellt med filmerna? Med nån svensk film överhuvudtaget i alla fall? Och tänk då också på att deckare/drama filmer inte är nått för mig, så otroligt deprimerande filmer enligt min mening...

Lagom

Telefonen ligger i sängen ca 1½m från mig, orkar inte resa mig för att kolla vilka sms jag fått. Tillbringat natten med att kolla på Ghost Whisperer, jag är såld - igen. Det programmet är verkligen awesome! Ska jag vara ärlig så vaknade jag 10 över 6 igår kväll. Sätter mig vid datorn, efter 2 timmar kommer mor hem och säger att doktorn ska ringa imorgon (vilket är idag då) runt 8-9. Hon ville alltså att jag skulle va vaken till 8-9 när jag vaknat efter 18? Jag skrek rätt ut. I princip. Så jag bestämde mig då för att jag skulle vara vaken hela natten, och sova hur bäst jag vill dagen efter. Ni blir häpna över hur smart min plan va, erkänn? 
Lilla doktorn och jag pratade om min dåliga sömn (som jag är ganska säker på att ni flesta vet vid det här laget inte är den bästa), och eventuellt sömntabletter. Eller.. jo vi pratade väl kanske mest om sömntabletter, och jag sa att dom jag har nu (propavan) inte hjälper med tanke på att det är att somna jag har svårt för, inte sova. Men han sa att jag inte kan få några sömntabletter, eftersom i min ålder kan man bli beroende av dom som finns. Stämmer det verkligen? För syrran hade sömntabletter i min ålder... Aja, ska prata om antideppressiv-medicin (?) istället tyckte han, om inte motion mot kvällningen hjälper. Screw that säger jag, och tyck vad ni vill om det. Jag har mina anledningar till att va mullig...
Anyway, klockan är 09:23 och jag borde väl antagligen göra nån nytta. Vad det nu är har jag ingen aning om, men det är inte relevant;)

HarryPotter fangirlscream

Okej Angelica är underbar!
Hon gav mig en sida med massor av olika HP saker. Shit jag dog när jag såg allt. Gud vad jag vill köpa sakerna!!!!!
Lägger ut den här nu, mest för att jag ska komma ihåg den om jag ska va ärlig,
men ta er en titt ni med om ni vill:)

http://shop.textalk.se/se/artgrp.php?id=2127&grp=25699

Jennifer love Hewitt 2day:)

-I was just trying to protect her.
-From what? From love?
-From pain!
-Love IS pain.. LIFE is pain! You can't protect anybody from it!



Gillar dom orden från Heartbreakers... en film. Jag älskar filmen:P

Well, dagen har varit riktigt seg. Vaknade och ville somna om, men kunde inte för jag va täppt och hosta och skit. Så jag gick upp, satte mig i soffan 1½m från min egna säng och började kolla på Ghost Whisperer. Har gjort det i princip halva dagen. Läst har jag gjort nu med, ska försöka få i mig lite mat nu sen ska jag väl kolla på tv eller läsa sen igen:P
Som sagt, riktigt seg dag. Sånna gillas !:)



Bara jag som hatar för stor förändringar?

Sitter och kollar igenom lite gamla bilder från förra vintern.. Har ju ingen som helst julkänsla alls i år, och ingen glädje eller ens längtan till julen i överhuvudtaget.. Ingenting känns som förr. Visst, jag visste ju att det skulle förändras nått år, men inte såhär.. drastiskt. Jag mår faktiskt piss över att tänka på att va glad på julafton, och över att försöka se glad och lycklig ut för under en dag. Saken är ju den att ingen i min familj vet om det - än. Man vet ju aldrig om det är nån i familjen som läser min blogg eller inte.

Visst, jag kan väl kanske vara glad över att det är hos min syster Linda, och va glad över att mina andra syskon också åker dit, men det blir ändå skillnad. Det är inte hos farmor. Det är inte samma soffa man sitter i under Kalle Anka. Det är inte samma berömda "Farmors Köttbullar", det är inte samma barndomskänsla man får när man hör att farfar ska ut och hämta tidningen, och veta att om ca 5 minuter kommer tomten. Det blir inte samma kulor i granen med orden "Världens bästa mormor" på. Det blir inte samma skratt. Det blir inte en stor återförening med kusinerna. Det blir inte att sitta och försöka bygga Sverige-pusslet med bror och kusiner på övervåningen. Det blir inte att krama alla goa älskade släktingar. Det blir inte att få se alla lyckliga miner.  Förstår ni? Inget blir som jag alltid upplevt en lycklig och underbar jul.. Och då var det där inte ens hälften av alla saker jag skulle kunnat nämna.
Jag blir tårögd bara av att tänka på föregågna jular. Och när det gäller detta bryr jag mig inte ett dugg om att leva i nuet, jag bryr mig inte ett dugg om att "saker förändras", jag bryr mig inte! För det pågår för många förändringar i mitt liv just nu, och jag orkar inte ha alla dessa förändringar med.

(lite bilder från förra december med sara: )


02:40

Well... klockan är sent. Jag är egentligen trött men vägrar helt enkelt vilja sova. Siriously, what the hell is wrong with me?    Har legat och läst HP i ca 3 timmar nu, med glasögon, go me.. Sitter nu doc framför datorn, vilket inte är så jättesmart eftersom jag stannar uppe längre av det. Gissar på att jag just don't care? Och har ju fått min mobil nu, finally, men självklart är ingen vaken som kan smsa. Inte ens dom som brukar va vakna vid denna sjuka tid?, what's up with that? Okej, nu måste jag sluta med engelskan... Öh, aja. Kom på nyss att jag inte ätit ordentligt på ... ca 3 dar, levt på nudlar och nån macka, mkt näringsrikt! (y) host..
Försöker att inte väcka Stefan i rummet bredvid, men är inte så jättelätt med denna hosta.. Men det är faktiskt mysigt i vardagsrummet just nu, tyst... halvmörkt, ensamt.. Känns lugnt även fast magen gör ont och ögonen börjar svida. Ursäkta mitt kanske lite överdrivna sura inlägg för ett tag sen, men va pissed...
Ska man kanske läsa lite till nudå? För att senare sova bort morgondagen...

RSS 2.0